TEMAD BEYLİKDÜZÜ ŞUBESİNİN YENİ HİZMET BİNASI RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ

TEMAD BEYLİKDÜZÜ ŞUBESİNİN YENİ HİZMET BİNASI RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İstanbul Beylikdüzü şubesinin yeni hizmet binası 20 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen resmi törenle açılmıştır.

Açılış için düzenlenen törene; Beylikdüzü Bld. Bşk. Sn. Mehmet Murat ÇALIK, TEMAD Genel Başkanı Sn. Hamza DÜRGEN Başkanlığındaki Genel Merkez Heyeti Bn. DÜRGEN, Gn. Bşk. Yrd.cıları Sn. Cemal BAŞER, Bn. BAŞER, Sn. Esvet ASLAN, Sn. Fazıl GÜRLER ve Ynt.Krl. Üyesi Sn. Zeynep ASLAN, TEMAD İstanbul İl / Üsküdar Şube Başkanı Sn. Cihat SÜMER, Beylikdüzü Şube Başkanı Sn. Yasemin YİĞİT, Büyükçekmece Şube Başkanı Sn. Hasan DEMİR, Kartal Şube Başkanı Sn. Semih ÜNLÜKUTLU, Kadıköy Şube Başkanı Sn. Hayati ERGÜRBÜZ, Silivri Şube Başkanı Sn. Hüseyin NOYAN,  Beylikdüzü şubemizin önceki Bşk. Sn. Hamdi ÖYKE, şubelerimizin yönetim kurulu üyeleri, TEMAD üyesi emekli astsubaylar, eşleri, aileleri ve çok sayıda misafir katılmıştır. Bu vesileyle Beylikdüzü Şubemizin Kurucu Başkanı Merhum İlyas ÖZTEKİN’i rahmetle anarken, Şube Başkanı Sn. Yasemin YİĞİT’e, Yönetim Kurulu üyelerine ve üyelerimize yeni hizmet binasında başarılar dileriz.

IP: 54.36.148.234