TEMAD, TESUD VE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ, HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ KOORDİNESİNDE TOPLANDI

2847 sayılı kanunla kurulan 4 asker kökenli dernek Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği koordinasyonuyla, 27.5.2019 tarihinde Gazi Orduevinde bir araya geldi.

Gazi Orduevindeki iftar yemeğine 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Sn. Ali Sivri, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Sn. Hamza Dürgen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Sn. Mustafa Işık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Sn. Şükrü Tandoğan, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) 2’nci Bşk. Sn. Hüsnü Şimşek ve derneklerin Gn. Bşk.Yrd.cıları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları ile Bakanlık yetkilileri katılmışlardır.

Toplantı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Sekreteri Sn. Şuayip Moğulkoç’un açılış konuşması ve akabinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ile şehitlerimiz ve vefat etmiş gazilerimiz için saygı duruşu ile başladı.

İftar yemeğini müteakip sırasıyla; Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Sn. Hamza Dürgen, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Sn. Şükrü Tandoğan, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) 2’nci Bşk. Sn. Hüsnü Şimşek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Sn. Mustafa Işık ve 4. Kor ve Ank. Garn. K.nı Korgeneral Sn. Ali Sivri birer konuşma yaptılar.

Korgeneral Sn. Ali Sivri ile Genel Başkanlar konuşmalarında özetle; Türk Silahlı Kuvvetlerinde olduğu gibi birlik beraberlik içinde olmanın, ilki TEMAD organizasyonuyla yapılan toplantının ikincisinin yapılmasının, şehit ve gazilerimize, üyelerimize sahip çıkmanın önemi üzerinde durmuşlardır.

19666

IP: 54.36.150.170