TEMAD BALIKESİR İL BAŞKANLIĞI’NIN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI

TEMAD BALIKESİR İL BAŞKANLIĞI’NIN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Balıkesir İl Başkanlığının yeni şube binası 20 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen resmi törenle açılmıştır. Açılış için düzenlenen törene;

Balıkesir Vali Yardımcısı Sn. Mehmet Suphi OLCAY, Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okul Komutanı Sn. Tankçı Alb. Ahmet KİBAR, , 9. Ana Jet Üs ve Garnizon K.lığı adına Sn. Hv. Ulş. Alb. Alaaddin ÖZDEMİR, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Sn. Bkm. Alb. Şenol KÜÇÜKTAŞ, 6. Ana Bakım Fabrika Müdürü Sn. Bkm. Alb. Kadir EĞRİBOYUN, Balıkesir Merkez Komutanı Sn. Alb. Enver ÜNAL,

TEMAD Genel Başkanı Sn. Hamza DÜRGEN, Genel Başkan Yardımcıları Sn. Cemal BAŞER, Sn. Esvet ASLAN, Sn. Mustafa KOCAEREN, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Vecihi ÜNALDILAR, TEMAD Gn. Mrk. Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Zeynep ASLAN, ev sahibi TEMAD Balıkesir İl Başkanı Sn. Salim ÖZDEM, Akhisar Şube Başkanı Sn. Cemil GÜNDÜZ, Ayvalık Şube Başkanı Sn. İsa ASLAN, Bandırma Şube Başkanı Sn. Yavuz MISIRCI, Biga Şube Başkanı Sn. Akif KİREÇ, Burhaniye Şube Başkanı Sn. Muzaffer BAŞARAN, Çanakkale İl Başkanı Sn. İsmail ERDEM, Edirne İl Başkanı Sn. Aydın BİLDİŞ, Edremit Şube Başkanı Sn. Aydın KUZGUN, Erdek Şube Başkanı Sn. Ahmet ERASLAN, Gelibolu Şube Başkanı Sn. Salih AYDIN, Tekirdağ İl Başkanı Sn. İbrahim KEŞAN, Bursa Karacabey Temsilcimiz Sn. Nazmi TEKİN ile şubelerimizin yönetim kurulu üyeleri, TEMAD üyesi emekli astsubaylar, eşleri, aileleri ve çok sayıda misafir katılmıştır.

Balıkesir İl Başkanımız Sn. Salim ÖZDEM’e, Yönetim Kurulu üyelerine ve üyelerimize yeni hizmet binasında başarılar dileriz.

IP: 35.172.150.239