ŞEHİT P.ASB.KD.BÇVŞ. ÖMER HALİSDEMİR ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA FAALİYETİ (15.07.2020-NİĞDE-BOR-ÇUKURKUYU)

TEMAD Genel Merkez Yönetim Kurulunun ve Niğde İl Başkanlığı ile Çukurkuyu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Halisdemir’in de katılımıyla (pandemi nedeniyle sınırlı katılımla), 15 Temmuz 2020 tarihinde Şehit P.Asb.Kd.Bçvş. Ömer Halisdemir’in Niğde ili Bor ilçesi, Çukurkuyu Beldesinde, bulunan kabri başında tüm şehitlerimiz için anma ve dua programı gerçekleştirilmiştir.

Anma faaliyeti, Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program, TEMAD Genel Başkanı'nın basın açıklaması ile devam etti. Basın açıklamasından sonra şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi. Şehit meslektaşımız Ömer HALİSDEMİR ile annesi Fadimana HALİSDEMİR ve kabristandaki tüm şehitlerimizin kabirlerinde ayrı ayrı dualar edilerek karanfiller bırakıldı. Daha sonra bölgenin güvenliğini sağlayan Jandarma Personeli ile günün anısına fotoğraf çektirildi. TEMAD Niğde İl Başkanlığı Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin misafirperverliğinde gündemdeki konular değerlendirildi.

Şehitlerimizi Anma Faaliyetlerine; Gn.Bşk. Sn. Hamza DÜRGEN, Bn. DÜRGEN, Gn.Bşk.Yrd.cıları Sn. Cemal BAŞER, Bn. BAŞER,  Sn. Esvet ASLAN, Sn. Fazıl GÜRLER, Ynt.Krl. üyeleri; Sn. Zeynep ASLAN, Sn. Şevket YILDIZ, Bn. YILDIZ, Niğde İl Bşk. Sn. Nejdet KAFALI, Yönetim Kurulu üyeleri ile Sn. Musa KUZU ve TEMAD üyesi emekli astsubaylar katılmışlardır.

192285

IP: 54.36.148.107