TEMAD GN.MRK.YNT.KRL.’NUN VEFAT EDEN TOKAT ŞB. BŞK. RAFET GÜRÜF İÇİN TAZİYE ZİYARETİ

Kovid-19 pandemisi kapsamında uygulanan kısıtlamalar nedeniyle vefat ettiği zaman taziye için gidilemeyen TEMAD Tokat Şube Başkanımız Rafet GÜRÜF’ için, Tokat Şubemize TEMAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Heyeti tarafından taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, Rafet GÜRÜF Başkanımızın Tokat Akbayır mezarlığındaki mezarı başında Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Mezarına karanfiller bırakıldı. Başkanımızı anma faaliyetine; Gn.Bşk. Sn. Hamza DÜRGEN, Bn. DÜRGEN, Gn.Bşk.Yrd.cıları Sn. Cemal BAŞER, Bn. BAŞER, Sn. Esvet ASLAN, Ynt.Krl. üyeleri; Sn. Zeynep ASLAN, Sn. Şevket YILDIZ, Bn. YILDIZ, Tokat İl Bşk. Sn. Ümit KİREÇÇİ, Bn. KİREÇÇİ, Yönetim Kurulu üyeleri ve TEMAD üyesi emekli astsubaylar ve eşleri katılmıştır.

Değerli Başkanımız Rafet GÜRÜF’e vefatına kadar verdiği emeklerden dolayı minnettarız. Son nefesine kadar meslektaşlarımızın hakları için çalışmasıyla hepimize örnek olan başkanımıza Allah’tan rahmet, kederli eşi ve kızlarına, ailesine, camiamıza, meslektaşlarımıza, sevenlerine başsağlığı, sabır ve metanet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

192539

IP: 54.36.148.66