Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C
Ankara
°C
°C
°C
°C
°C

TEMAD 3. TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI (TANDOĞAN ORDUEVİ-25 ARALIK 2019)

http://temad.org/2019-yili-temsilciler-kurulu-toplantisi-yapildi/

 

2019 YILI TEMAD TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 

TEMAD 2019 yılı Temsilciler Kurulu toplantısı planlandığı şekilde 25.12.2019 Çarşamba günü saat:09.45’te Tandoğan Orduevi Toplantı başladı. Temsilciler Kurulu’na katılma hakkına sahip olan 86 asil üye, TEMAD Hukuk Komisyonu üyeleri, çok sayıda hanımefendi ve misafirlerin katılımıyla toplantı açıldı.

 

TEMAD’ın 4 numaralı Kurucu Üyesi değerli büyüğümüz İlhami KARABULUT, TEMAD’ın 5 numaralı Kurucu Üyesi değerli büyüğümüz Mehmet DAREGENLİ ve TEMAD Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Engin ATİK ile Komisyon üyeleri de toplantımıza iştirak ettiler. Açılış ve gündem maddelerinin sunumu (Gn. Bşk.Yrd.)  Cemal BAŞER tarafından yapıldı.

 

Divan oluşturulması için TEMAD Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Divan Başkanlığı için önerge verilmiştir.  Oylama sonucu Divan Başkanlığı heyetine; Divan Başkanı İsmail ERDEM (Çanakkale Şb. Bşk.), Bşk. Yrd. Hüseyin AKBAŞ (İzmir/Karşıyaka Şb. Bşk.), Bşk. Yrd. Bekir TÜLÜ (Gölcük Şb. Bşk.), Bşk. Yrd. Yaşar İRAL (Eskişehir Şb. Bşk.), Üye Mustafa DEĞİRMENCİ (Antalya Şb. Bşk.), Üye Salim ÖZDEM (Balıkesir Şb. Bşk.), Yazman Fazıl GÜRLER (Gn. Bşk. Yrd.), Yazman Aydın BİLDİŞ (Edirne Şb. Bşk.) seçildiler.

 

Büyük Önder Atatürk, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması Divan Başkanının davetiyle yapıldı.

 

Gündem maddeleri Genel Kurula okunarak sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinden 2/c maddesi gereğince, Genel Başkan Hamza DÜRGEN açılış konuşması yaptı.

 

Gündemin 2/d maddesi uyarınca Yüksek Denetleme Kurulu Başkanı Süleyman KALYONCUOĞLU Denetim Kurulu Faaliyet Raporu’nu sundu.

 

Gündemin 2/e maddesi uyarınca Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Vecihi ÜNALDILAR Disiplin Kurulu Faaliyet Raporu’nu sundu.

 

Gündemin 2/f maddesi uyarınca şubelerden gelen Tüzük değişikliği önerilerinin görüşülmesine geçildi. Tüzük değişikliği önerileri Gn. Bşk.Yrd. Av. Fazıl GÜRLER tarafından haziruna arz edildi.

 

Tüzüğün 7. Maddesine 17 Ekim’in “Astsubaylar Günü” olarak kutlanır. İbaresi eklenmesi önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Tüzüğün 8. Maddesine derneğe “fahri üyelik” hükmünün eklenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Tüzüğün 9. Maddesi gereğince üyeliğe kabul edilen üyelere elektronik ortamda da tebligat yapılabilmesi hükmünün maddeye eklenmesinin uygun olduğu oy birliğiyle kabul edildi.

Tüzüğün 10. Maddesi hükmü olan üyelik aidatı konusunda; Çankaya Şb. Bşk. Bayram Ali SERT, Nazilli Şb. Bşk. Mehmet ÖZKAN, Gaziemir Şb. Ynt. Krl. üyesi Ayhan AKSOY, Sakarya Şb. Bşk. Ömer SOYKAN, Menemen Şb. Bşk. Kuzay KÖK, Gn.Bşk. Hamza DÜRGEN, Bandırma Şb. Bşk. Yavuz MISIRCI, söz aldılar yapılan oylamada “Büyük Genel Kurulda üye aidatları için alt limit belirlenmesi ve sonraki genel kurula kadar belirli oranlarda artırım oranı belirlenmesi, bir sonraki genel kurula kadar aidatları bu oranlarda artırma konusunun şubelerin inisiyatifinde olması” önerisi oy çokluğuyla kabul edildi. Bu kapsamda 2020 yılı için üyelik aidatı alt limitinin 50,00TL olması önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

 

Saat 10.55-11.10 arası ara verildi. Aradan sonra Tüzüğün 11. Maddesine “üyelik nakil dilekçesi veren üyenin o şubeye olan aidat borcunu ödemeden başka şubeye nakledilemeyeceği” önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Tüzüğün 12. Maddesi konusunda Foça Şube Başkanı Ramazan HARMANDAR ile Çanakkale Şube Başkanı İsmail ERDEM söz aldı. “Bir önceki yılın üyelik aidatını Ocak ayındaki e-tebligata rağmen üye aidatını ödemezse Şubat ayında her yılın Şubat ayında üyelikleri Yönetim Kurulu Kararıyla düşürülsün” hükmünün eklenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Eskişehir TEMAD Şube Başkanı Yaşar İRAL Divan Başkanlığından söz alarak İl Başkanlığı tanımının tüzükte yer alması gerektiğini ifade etti. Genel Başkan Hamza DÜRGEN söz alarak İl Başkanları hususunun bu konuyla ilgili şube başkanlarıyla yapılacak görüşmelerden sonra değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Gaziemir Şb. Bşk. Osman SELÇUK söz alarak İl Başkanlığını o ilin delegeleri seçsin dedi. Bu konular oylama konusu yapılmadı.

 

18. maddeyle ilgili Balçova Şb. Bşk. Servet ULUTAŞ ve Mersin Şb. Bşk. Halil KUR söz hakkı aldı. “Şubelerin hazirun listesinin bir önceki yılın aidatını ödeyen üyeler ve seçim yılı içinde ilk defa üye olanlardan oluşması” önerisi oy çokluğuyla kabul edildi. Maddeyle ilgili Genel Kurul tarihlerinin Ocak ayında açıklanmasıyla ilgili öneri konusunda; Gölcük Şb. Muhasibi Erdoğan KÖSEOĞLU, Gaziemir Şb. Ynt. Krl. üyesi Ayhan AKSOY, Ko
caeli Şb. Bşk. Ziya ÜRÜK söz hakkı aldı. Öneri oylamaya sunulmadı. Madde hükmü olan Şube seçimlerinin Olağanüstü yapılabilmesi için üye sayısının beşte bir üyenin imzasıyla yapılması önerisi oy çokluğuyla kabul edildi.

 

Madde hükmü olan Genel Kurul Toplantısının Yapılış Usulü maddesi için, “Genel Başkan adaylığı için delege sayısının %20’si oranında yazılı imzayı Divan başkanlığına sunar” önerisi oy çokluğuyla, “Divan Başkanlığı imzaları kontrol eder. %20 oranında imza yok ise, o aday seçime giremez” önerisi oy çokluğuyla, kabul edildi. Samsun Şb. Başkanı Mustafa TUFAN söz alarak %20 oranının fazla olduğunu ifade etti. Çankaya Şube Başkanı Bayrama Ali SERT mükerrer oy kullanılmasının önüne geçilebilmesinin zor olduğunu ifade etti. “Genel Kurulda hazır bulunmayanlar Yönetimlere aday olamaz” önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

 

Madde 24’e “Seçim Sonuçlarının Divan Başkanlıklarınca Şubelerin ve Genel Merkezin karar defterine yazması önerisi” oy birliğiyle kabul edildi. Madde olan Büyük genel Kurula katılacak olan delege sayısı konusunda 75-100 üyeye bir delege olması önerileri reddedildi. Bu öneriler konusunda aleyhe Menemen Şube Başkanı Kuzay KÖK, Muğla Şube Başkanı Bahtiyar ŞEYTAN, Tokat Şube Başkanı Rafet GÜRÜF konuştu. Çankaya Şube Başkanı Bayram Ali SERT lehte söz aldı. Sonuçta bu öneriler oy çokluğuyla reddedildi. Mevcut durum değişmedi.

 

12.40-14.00 arası öğle yemeği arası veridi. Öğleden sonra 14.00’te tüzüğün diğer maddelerin görüşülmesine devam edildi. Maddeyle ilgili yeniden 75/100 üyeye delege olsun önerileri yeniden oylanmadan reddedildi.

 

Madde 31, TEMAD adını alacak şekilde kurulacak vakıfların üyeliklerinin şahıslar değil TEMAD Tüzel kişiliği ile Şube Başkanlıkları olması gerektiği önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Madde 37 Yönetim kurullarının en geç 15 gün içerisinde değil, en geç ayda bir toplanması önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

 

Madde: 46, Genel Başkan adaylığı için “bir kişinin en fazla 3 defa seçilebileceği” hükmündeki “3 defa” ibaresinin kaldırılmasına oy çokluğuyla karar verildi. Öneriyi desteklemek amacıyla Çankaya Şube Başkanı Bayram Ali SERT, Gölcük Şube Muhasibi Erdoğan KÖSEOĞLU ve Eskişehir Şube Başkanı Yaşar İRAL söz aldılar.  Madde 54; Hukuk Komisyonu maddesine, Kadın Kolları Komisyonu ile Şehit ve Gazi Komisyonları kurulması ve çalışma esaslarının ilave edilmesi hususları oy birliğiyle kabul edildi.

 

Gündemin 2/g maddesi gereğince Genel Başkan Hamza DÜRGEN değerlendirme konuşması yaptı.

 

Gündemin 2/h maddesi olan Üye sayısı ve geliri az olan şubelerin durumunun görüşülmesi gündem maddesiyle ilgili Tokat Şube Başkanı Rafet GÜRÜF söz hakkı alarak şubesinin maddi durumu hakkında bilgi verdi. Gn.Bşk.Yrd. Av. Fazıl GÜRLER söz hakkı alarak “Bakanlar Kurulunca Vergi Muafiyeti tanınan Kamu yararına Çalışan Derneklere sağlanan avantajlar” konusunda şube başkanlarına verilen broşürler hakkında bilgi verdi. 2020-2023 yılları üyelik aidatlarının değerlendirilmesi konusu, tüzük değişikliği aşamasında alt limit belirlenerek her yıl için artırma konusunda konsensüs sağlandığından yeniden görüşme açılmadı. Temsilciler Kurulu asil üyelerinin görüş ve önerileri aşamasında Edirne Şube Başkanı Aydın BİLDİŞ söz hakkı alarak açıklamalar yaptı. TEMAD Genel Başkanı Hamza DÜRGEN söz alarak değerlendirme yaptı. Kahramanmaraş Temsilcisi Ginaz TUĞRAL söz hakkı alarak temsilcilikten şube kuruluşuna geçilebilmesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Konya üyesi Bahri KILINÇEL söz aldı. Ayvalık Şube Başkanı İsa ASLAN söz aldı. Keçiören Şube Başkanı M. Şerif AKAR söz aldı. Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Vecihi ÜNALDILAR söz alıp, Bahri KILINÇEL’in konuşmasına cevap olarak, sosyal medyaya değil, sosyal medyada yazılan kirli, eksik, hatalı, iftira ve yalan niteliğindeki paylaşımlara karşı olduğunu söylediğini ifade etti.

 

25.12.2019 Çarşamba günü saat:09.45’te Tandoğan Orduevi Toplantı salonunda başlayan 2019 yılı Temsilciler Kurulu Toplantısı, aynı gün saat 18.00’de  toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

TEMAD 3. TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI (TANDOĞAN ORDUEVİ-25 ARALIK 2019)
18/02/2020 11:31 AM
20.504
A+
A-

TEMAD 3. TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI (TANDOĞAN ORDUEVİ-25 ARALIK 2019)

TEMAD 2019 yılı Temsilciler Kurulu toplantısı planlandığı şekilde 25.12.2019 Çarşamba günü saat:09.45’te Tandoğan Orduevi Toplantı başladı. Temsilciler Kurulu’na katılma hakkına sahip olan 86 asil üye, TEMAD Hukuk Komisyonu üyeleri, çok sayıda hanımefendi ve misafirlerin katılımıyla toplantı açıldı.

TEMAD’ın 4 numaralı Kurucu Üyesi değerli büyüğümüz İlhami KARABULUT, TEMAD’ın 5 numaralı Kurucu Üyesi değerli büyüğümüz Mehmet DAREGENLİ ve TEMAD Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Engin ATİK ile Komisyon üyeleri de toplantımıza iştirak ettiler. Açılış ve gündem maddelerinin sunumu (Gn. Bşk.Yrd.)  Cemal BAŞER tarafından yapıldı.

Divan oluşturulması için TEMAD Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Divan Başkanlığı için önerge verilmiştir.  Oylama sonucu Divan Başkanlığı heyetine; Divan Başkanı İsmail ERDEM (Çanakkale Şb. Bşk.), Bşk. Yrd. Hüseyin AKBAŞ (İzmir/Karşıyaka Şb. Bşk.), Bşk. Yrd. Bekir TÜLÜ (Gölcük Şb. Bşk.), Bşk. Yrd. Yaşar İRAL (Eskişehir Şb. Bşk.), Üye Mustafa DEĞİRMENCİ (Antalya Şb. Bşk.), Üye Salim ÖZDEM (Balıkesir Şb. Bşk.), Yazman Fazıl GÜRLER (Gn. Bşk. Yrd.), Yazman Aydın BİLDİŞ (Edirne Şb. Bşk.) seçildiler.

Büyük Önder Atatürk, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması Divan Başkanının davetiyle yapıldı.

Gündem maddeleri Genel Kurula okunarak sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinden 2/c maddesi gereğince, Genel Başkan Hamza DÜRGEN açılış konuşması yaptı.

Gündemin 2/d maddesi uyarınca Yüksek Denetleme Kurulu Başkanı Süleyman KALYONCUOĞLU Denetim Kurulu Faaliyet Raporu’nu sundu.

Gündemin 2/e maddesi uyarınca Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Vecihi ÜNALDILAR Disiplin Kurulu Faaliyet Raporu’nu sundu.

Gündemin 2/f maddesi uyarınca şubelerden gelen Tüzük değişikliği önerilerinin görüşülmesine geçildi. Tüzük değişikliği önerileri Gn. Bşk.Yrd. Av. Fazıl GÜRLER tarafından haziruna arz edildi.

Tüzüğün 7. Maddesine 17 Ekim’in “Astsubaylar Günü” olarak kutlanır. İbaresi eklenmesi önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Tüzüğün 8. Maddesine derneğe “fahri üyelik” hükmünün eklenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Tüzüğün 9. Maddesi gereğince üyeliğe kabul edilen üyelere elektronik ortamda da tebligat yapılabilmesi hükmünün maddeye eklenmesinin uygun olduğu oy birliğiyle kabul edildi.

Tüzüğün 10. Maddesi hükmü olan üyelik aidatı konusunda; Çankaya Şb. Bşk. Bayram Ali SERT, Nazilli Şb. Bşk. Mehmet ÖZKAN, Gaziemir Şb. Ynt. Krl. üyesi Ayhan AKSOY, Sakarya Şb. Bşk. Ömer SOYKAN, Menemen Şb. Bşk. Kuzay KÖK, Gn.Bşk. Hamza DÜRGEN, Bandırma Şb. Bşk. Yavuz MISIRCI, söz aldılar yapılan oylamada “Büyük Genel Kurulda üye aidatları için alt limit belirlenmesi ve sonraki genel kurula kadar belirli oranlarda artırım oranı belirlenmesi, bir sonraki genel kurula kadar aidatları bu oranlarda artırma konusunun şubelerin inisiyatifinde olması” önerisi oy çokluğuyla kabul edildi. Bu kapsamda 2020 yılı için üyelik aidatı alt limitinin 50,00TL olması önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

Saat 10.55-11.10 arası ara verildi. Aradan sonra Tüzüğün 11. Maddesine “üyelik nakil dilekçesi veren üyenin o şubeye olan aidat borcunu ödemeden başka şubeye nakledilemeyeceği” önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Tüzüğün 12. Maddesi konusunda Foça Şube Başkanı Ramazan HARMANDAR ile Çanakkale Şube Başkanı İsmail ERDEM söz aldı. “Bir önceki yılın üyelik aidatını Ocak ayındaki e-tebligata rağmen üye aidatını ödemezse Şubat ayında her yılın Şubat ayında üyelikleri Yönetim Kurulu Kararıyla düşürülsün” hükmünün eklenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Eskişehir TEMAD Şube Başkanı Yaşar İRAL Divan Başkanlığından söz alarak İl Başkanlığı tanımının tüzükte yer alması gerektiğini ifade etti. Genel Başkan Hamza DÜRGEN söz alarak İl Başkanları hususunun bu konuyla ilgili şube başkanlarıyla yapılacak görüşmelerden sonra değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Gaziemir Şb. Bşk. Osman SELÇUK söz alarak İl Başkanlığını o ilin delegeleri seçsin dedi. Bu konular oylama konusu yapılmadı.

18. maddeyle ilgili Balçova Şb. Bşk. Servet ULUTAŞ ve Mersin Şb. Bşk. Halil KUR söz hakkı aldı. “Şubelerin hazirun listesinin bir önceki yılın aidatını ödeyen üyeler ve seçim yılı içinde ilk defa üye olanlardan oluşması” önerisi oy çokluğuyla kabul edildi. Maddeyle ilgili Genel Kurul tarihlerinin Ocak ayında açıklanmasıyla ilgili öneri konusunda; Gölcük Şb. Muhasibi Erdoğan KÖSEOĞLU, Gaziemir Şb. Ynt. Krl. üyesi Ayhan AKSOY, Kocaeli Şb. Bşk. Ziya ÜRÜK söz hakkı aldı. Öneri oylamaya sunulmadı. Madde hükmü olan Şube seçimlerinin Olağanüstü yapılabilmesi için üye sayısının beşte bir üyenin imzasıyla yapılması önerisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Madde hükmü olan Genel Kurul Toplantısının Yapılış Usulü maddesi için, “Genel Başkan adaylığı için delege sayısının %20’si oranında yazılı imzayı Divan başkanlığına sunar” önerisi oy çokluğuyla, “Divan Başkanlığı imzaları kontrol eder. %20 oranında imza yok ise, o aday seçime giremez” önerisi oy çokluğuyla, kabul edildi. Samsun Şb. Başkanı Mustafa TUFAN söz alarak %20 oranının fazla olduğunu ifade etti. Çankaya Şube Başkanı Bayrama Ali SERT mükerrer oy kullanılmasının önüne geçilebilmesinin zor olduğunu ifade etti. “Genel Kurulda hazır bulunmayanlar Yönetimlere aday olamaz” önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

Madde 24’e “Seçim Sonuçlarının Divan Başkanlıklarınca Şubelerin ve Genel Merkezin karar defterine yazması önerisi” oy birliğiyle kabul edildi. Madde olan Büyük genel Kurula katılacak olan delege sayısı konusunda 75-100 üyeye bir delege olması önerileri reddedildi. Bu öneriler konusunda aleyhe Menemen Şube Başkanı Kuzay KÖK, Muğla Şube Başkanı Bahtiyar ŞEYTAN, Tokat Şube Başkanı Rafet GÜRÜF konuştu. Çankaya Şube Başkanı Bayram Ali SERT lehte söz aldı. Sonuçta bu öneriler oy çokluğuyla reddedildi. Mevcut durum değişmedi.

12.40-14.00 arası öğle yemeği arası veridi. Öğleden sonra 14.00’te tüzüğün diğer maddelerin görüşülmesine devam edildi. Maddeyle ilgili yeniden 75/100 üyeye delege olsun önerileri yeniden oylanmadan reddedildi.

Madde 31, TEMAD adını alacak şekilde kurulacak vakıfların üyeliklerinin şahıslar değil TEMAD Tüzel kişiliği ile Şube Başkanlıkları olması gerektiği önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Madde 37 Yönetim kurullarının en geç 15 gün içerisinde değil, en geç ayda bir toplanması önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

Madde: 46, Genel Başkan adaylığı için “bir kişinin en fazla 3 defa seçilebileceği” hükmündeki “3 defa” ibaresinin kaldırılmasına oy çokluğuyla karar verildi. Öneriyi desteklemek amacıyla Çankaya Şube Başkanı Bayram Ali SERT, Gölcük Şube Muhasibi Erdoğan KÖSEOĞLU ve Eskişehir Şube Başkanı Yaşar İRAL söz aldılar.  Madde 54; Hukuk Komisyonu maddesine, Kadın Kolları Komisyonu ile Şehit ve Gazi Komisyonları kurulması ve çalışma esaslarının ilave edilmesi hususları oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 2/g maddesi gereğince Genel Başkan Hamza DÜRGEN değerlendirme konuşması yaptı.

Gündemin 2/h maddesi olan Üye sayısı ve geliri az olan şubelerin durumunun görüşülmesi gündem maddesiyle ilgili Tokat Şube Başkanı Rafet GÜRÜF söz hakkı alarak şubesinin maddi durumu hakkında bilgi verdi. Gn.Bşk.Yrd. Av. Fazıl GÜRLER söz hakkı alarak “Bakanlar Kurulunca Vergi Muafiyeti tanınan Kamu yararına Çalışan Derneklere sağlanan avantajlar” konusunda şube başkanlarına verilen broşürler hakkında bilgi verdi. 2020-2023 yılları üyelik aidatlarının değerlendirilmesi konusu, tüzük değişikliği aşamasında alt limit belirlenerek her yıl için artırma konusunda konsensüs sağlandığından yeniden görüşme açılmadı. Temsilciler Kurulu asil üyelerinin görüş ve önerileri aşamasında Edirne Şube Başkanı Aydın BİLDİŞ söz hakkı alarak açıklamalar yaptı. TEMAD Genel Başkanı Hamza DÜRGEN söz alarak değerlendirme yaptı. Kahramanmaraş Temsilcisi Ginaz TUĞRAL söz hakkı alarak temsilcilikten şube kuruluşuna geçilebilmesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Konya üyesi Bahri KILINÇEL söz aldı. Ayvalık Şube Başkanı İsa ASLAN söz aldı. Keçiören Şube Başkanı M. Şerif AKAR söz aldı. Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Vecihi ÜNALDILAR söz alıp, Bahri KILINÇEL’in konuşmasına cevap olarak, sosyal medyaya değil, sosyal medyada yazılan kirli, eksik, hatalı, iftira ve yalan niteliğindeki paylaşımlara karşı olduğunu söylediğini ifade etti.

25.12.2019 Çarşamba günü saat:09.45’te Tandoğan Orduevi Toplantı salonunda başlayan 2019 yılı Temsilciler Kurulu Toplantısı, aynı gün saat 18.00’de  toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.